Sim Only abonnementen vergelijken

We vergelijken sim only abonnementen van alle telecom aanbieders. Het voordeel van een sim only abonnement is dat je het tegenwoordig niet meer voor 1 of 2 jaar hoeft af te sluiten. Bij Ben, Simyo en Tele 2 zijn per maand opzegbaar. Vergelijk hier alle Simonly abonnementen van verschillende providers. Een Simonly abonnement is de beste keuze als u geen nieuwe Gsm nodig heeft. U kunt per maand meer dan 80% besparen op uw telefoonkosten.

Simyo

Met een simyo sim only abonnement bel je via het Kpn netwerk. Met een simyo sim only bel en sms je al vanaf 2,3 cent. Het voordeel van Simyo is dat je het abonnement per maand kunt opzeggen en nergens aan vast zit.

Hollands Nieuwe

Binnen Nederland betaal je één vast tarief voor één minuut bellen, één sms versturen en buiten de bundel is dezelfde prijs als binnen de bundel. Bij Hollandsnieuwe is het beltegoed wat je over hebt 3 maanden mee te nemen. Met Hollandsnieuwe bel je via het Vodafone netwerk.

Ben

Het grootste voordeel van een Ben sim only abonnement is dat het sim only abonnement per maand opzegbaar is. Bellen vanaf 2,3 ct per min / sms. Bij Ben is er ook de mogelijkheid om per maand uw abonnement kosteloos je belbundel aanpassen.

5/5 (3)

Beoordelingen