Zorgverzekering vergelijken 2020

Wij zijn de website die u helpt bij het vergelijken van uw zorgverzekering voor 2020. Wij hebben voor u alle zorgverzekeringen en zorgverzekeraars voor u in onze zorgverzekering vergelijker gezet. Deze zorgverzekering vergelijker is geheel gevult met alle wijzigen die in het basispakket en aanvullend pakket van de zorgverzekering 2014 worden doorgevoerd. Zorgverzekering vergelijken heeft voor u bijvoorbeeld de zorgverzekeraars Studenten zorgverzekering, Agis zorgverzekering, OHRA zorgverzekering en Goedkoopste zorgverzekering opgenomen in de zorgverzekering vergelijker.

Maak vandaag de nog de keuze voor de goedkoopste zorgverzekering 2020 en bespaar op uw zorgverzekering 2020. Ga direct naar onze onafhankelijke zorgverzekering vergelijker. Wij helpen u bij het maken van de beste keuze qua zorgverzekeraar op basis van uw wensen. Met onze handige tool is heel gemakkelijk en u kunt direct na het vergelijken van uw zorgverzekering direct overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering. Start met vergelijken en start met besparen in 2014 op uw zorgverzekering.

De Univé zorgverzekering

Univé biedt naast een breed pakket aan verzekeringen ook in weer 2020 een zorgverzekering aan. Een Univé zorgverzekering bestaat uit zowel een aanvullend pakket als wel het basispakket. Via onze unieke zorgverzekering vergelijker kunt u alle zorgverzekeraars vergelijken, waaronder ook de Univé zorgverzekering. U kunt in onze vergelijker aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van de aanvullende verzekering. Op deze manier maakt u de beste keuze voor uw zorgsituatie. Maak nu nog gebruik van de zorgverzekering regeling van 2020 en bespaar op uw zorgverzekering door gebruik te maken van onze zorgverzekering vergelijker.

De IZZ zorgverzekering

IZZ zorgverzekering 2020 vergelijken doet u gemakkelijk en snel via onze zorgverzekering vergelijken. IZZ zorgverzekering biedt een basispakket en een aantal aanvullende pakketten. IZZ zorgverzekering is een zorgverzekering zonder winstoogmerk. De stichting IZZ is opgericht in 1977 als collectiviteit van werknemers en werkgevers. IZZ zorgverzekering biedt in 2020 wederom weer zorgverzekeringen aan, deze IZZ zorgverzekeringen hebben wij opgenomen in onze zorgverzekering vergelijker om IZZ te vergelijken met alle andere zorgverzekeraars. Bespaar geld op uw zorgverzekering en vergelijk IZZ zorgverzekering met het huidige aanbod en kies de beste zorgverzekering voor u. U kunt direct na het vergelijken overstappen van zorgverzekering.

De ONVZ zorgverzekering

ONVZ heeft net als alle andere zorgverzekeraars een uitgebreid pakket als het gaat om de aanvullende pakketten, echter qua basispakket is er slechts 1 keuze. Het basispakket van ONVZ zorgverzekering heeft de wettelijke eigen risico van 385 euro en kost 107 euro. De aanvullende pakketten in 2020 van ONVZ zorgverzekering zijn wisselend en beginnen bij 9 euro per maand. Om een goede berekening te maken van de zorgverzekering 2020 hebben wij voor u een online zorgverzekering vergelijker online gezet. In deze zorgverzekering vergelijker kunt u naast de zorgverzekering van ONVZ ook andere zorgverzekeraars vergelijken met hun basis en aanvullende pakketten.

De OHRA zorgverzekering

OHRA zorgverzekering biedt naast hun brede verzekeringen pakket ook weer in 2020 een zorgverzekering aan. Een OHRA zorgverzekering bestaat uit zowel een basispakket als een aanvullend pakket. De zorgpremie van het basistarief van OHRA is nagenoeg hetzelfde gebleven als in het vorige jaar. Via onze unieke zorgverzekering vergelijker kunt u alle zorgverzekeraars vergelijken, waaronder ook de OHRA zorgverzekering. U kunt in onze vergelijker aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van de aanvullende verzekering. Op deze manier maakt u de beste keuze voor uw zorgsituatie.

De VGZ zorgverzekering

VGZ biedt net zoals vorig jaar een breed pakket aan als het gaat om aanvullende zorgverzekeringen naast de basisverzekering van 2020. Bij VGZ kunt u al een zorgverzekering afsluiten met een premie van € 92,95 voor de basisverzekering. Naast de VGZ basisverzekering ( Natura ) biedt VGZ zorgverzekering ook de zogeheten Restitutie zorgverzekering aan. De zorgpremie van deze verzekering is € 96,95. Naast de basisverzekeringen biedt ook VGZ, net zoals Turien zorgverzekering en Menzis zorgverzekering, ook aanvullende pakketten aan. Deze aanvullende pakketten zijn gebaseerd op de levensfase waar u zich momenteel begeeft. Deze levensfases zijn verdeeld in 4 pakketten, Jong, Fit & Vrij, Gezin en Vitaal pakket.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om de zorgverzekering van 2020 hebben wij een unieke zorgvergelijker online geplaatst waarbij alle zorgverzekeraars zijn opgenomen met de verschillende pakketten die zij aanbieden. U geeft in de vergelijker aan wat uw wensen zijn op het gebied van zorg en na 5 minuten weet u welke zorgverzekeraar hierbij past.

4.8/5 (5)

Beoordelingen